- Úvod
- ADAMSBROT PROTEINOVÉ PEČIVOVÉ SMĚSI
- Adamsbrot směs na přípravu proteinových bulek 200g
Adamsbrot směs na přípravu proteinových bulek 200g
- Novinka

- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Adamsbrot směs na přípravu proteinových bulek 200gskladem129 Kč
Kompletní specifikace
ADAMSBROT směs na přípravu proteinových bulek s 30g vysoce kvalitních bílkovin, 14g vlákniny a pouze 1,6g sacharidů a 3,4g tuku/ na 1 upečenou bulku. S obsahem prebiotické vlákniny. Velmi nízký obsah sacharidů, vysoký obsah bílkovin a vlákniny. Bez sóji. Bez vajec. 200g. Slunečnicová bílkovina, zlatá lněná mouka, kokosová mouka, pšeničná bílkovina a mléčná bílkovina v kombinaci s jablkečnou vlákninou a vybraným zlatým lněným semínkem dodávají bulkám lahodnou krustu s vynikající chutí.Používáme pouze vybrané přírodní suroviny a křišťálovou sůl.
Příprava:
Směs smíchejte s 230ml vlažné vody a ručně vyhněťte těsto (asi 2 minuty). Vytvarujte 4 stejně velké bulky (je možné přidat Adamsbrot bambusovou vlákninu jako mouku). Bulky nahoře mírně nakrojte a nechejte 30 minut odpočinout na teplém místě. Poté pečte na 180°C s horkým vzduchem asi 30 minut. Kvasnice obsaženy již ve směsi.
SKLADOVÁNÍ: Uchovávejte v chladu a suchu (15°C-25°C).
Složení:
(alergeny označeny tučně): BIO PŠENIČNÁ bílkovina, koncentrovaná MLÉČNÁ bílkovina, mouka ze zlatého lněného semena (částečně odtučněná), kokosová mouka (částečně odtučněná), bambusová vláknina, jablečná vláknina, růžová krystalická sůl, kvasnice.
VÝŽIVOVÉ HODNOTY:
Na 100g | |
---|---|
Energie kJ | 1491 |
Energie kcal | 356 |
Tuk (g) | 6,9 |
(z toho nasycené) (g) | 1,9 |
Sacharidy (g) | 3,2 |
(z toho cukry) (g) | 1,7 |
Vláknina (g) | 28 |
Bílkoviny (g) | 59 |
Sůl (g) | 1,8 |
Zboží zařazeno v kategoriích